
De H.211 Data Broker-wet van Vermont: Is uw kleine bedrijf nu een 'Data Broker'?
Vermont's H.211 (Act 138), ondertekend op 16 juni 2026, verhoogt de registratiekosten voor databrokers van $100 naar $900, voegt een borgsom van $20.000 toe en legt boetes op tot $200/dag voor het niet registreren vóór 1 januari 2027. De engere "directe relatie"-test kan loyaliteitsprogramma's, betalingsdienstaanbieders, SaaS-platforms en affiliate marketeers classificeren als databrokers.










